MenüBelépek
Bíbor Kiadó könyvkiadó és online könyváruház

Termékkategóriák

Bíbor Kiadó

Rájdersz dögleszt

Rájdersz dögleszt
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 978-963-9634-70-1

Rájdersz dögleszt / Kerekes Tamás, Bíbor Kiadó, 2008, 197p, A/5, kartonált
ISBN 978 9639634 70 1

Kerekes Tamást érdemes olvasni, mert ha voltunk olyan szerencsések vagy szerencsétlenek, hogy kimaradt az Ulysses, a Prae és a Finnigans Wake olvasmányélménye, akkor pótlékként ez Is megteszi. A csapongó, intellektuális stílus egyszerre gyötör és egyszerre gyönyör, mindeközben erőteljesen fáraszt. Becsületére válik annak, aki egy szuszra elolvassa, bár ez nem javasolt. A túladagolás veszélyes lehet, mert tömény anyagról van szó. Csak szépen, lassan haladjon, nem kell sietni! A karácsonyfa alatt sem egyszerre, hanem egymás után bontjuk föl az ajándékokat. Nem?
Jézus lejön a földre körülnézni. Elsőre belebotlik az öreg hippibe, aki természetesen meginvitálja magához. Előkerül a bor, a sör, a spangli, később Krisztus urunk az emberi jóságtól és a tudatmódosító szerektől megrészegülve bevallja: - Én vagyok Jézus! - Jó anyag, mi?- vigyorodik el a hippi.
Kerekes Tamás ehhez hasonló történetei leginkább a neten terjednek, mint a vírusok, könyveihez nagyon nehéz hozzájutni. Önnek most ez sikerült. Gratulálunk!

Ár: 1 600 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Kapcsolat

Tel/fax: +36-46/320-800
E-mail: bibor.kiado@gmail.com

Könyvek személyes átvételének helye:
Bíbor Fotólabor
Miskolc, Széchenyi u. 111. fsz.
(Centrum Áruház)