MenüBelépek
Bíbor Kiadó könyvkiadó és online könyváruház

Termékkategóriák

Bíbor Kiadó

Mesélj rólam!

Mesélj rólam!
Mesélj rólam!
Mesélj rólam!
Raktáron
Új
Értékelés:

Cikkszám: 978-615-5536-60-1

Csorba Piroska: Mesélj rólam! - Miskolc, Bíbor Kiadó, 2018, 80p, A/5, ragasztott, ISBN 978-615-5536-60-1

Csorba Piroska

Gyermekverseket több évtizede írok, köszönet érte a gyermekeknek. Az élet nagy ajándéka a gyermekkor, gyökereiből táplálkozunk mindvégig. A Dörmögő Dömötörtől kezdve antológiákon, az MTV Cimbora adásain és az alsós tankönyveken át az internetig jelentek, jelennek meg gyermekeknek szóló verseim, írásaim. Bábszínházak (Bóbita, Csodamalom) adták elő a legkisebbeknek írt darabjaimat. Eddigi gyermekversköteteim (Csókolom, jól megnőttem!; Segítség, felnövök!; Falra hányt borsó) után a Mesélj rólam! a negyedik. Nemcsak az óvodás és alsós korosztálynak, hanem a felnőtteknek is ajánlom, hiszen “A gyermekkor múlik, mint a nyár, / mire rájössz, hogy volt – már tovaszáll; / de ha a szívedben helyet adsz neki, / onnan a felnőttkor ki nem űzheti.” 

Külön öröm nekem, hogy a kötetemet Bodonyi Panni illusztrálta, akit kislány kora óta ismerek, s aki érett művészként láthatóvá tette e kötet versvilágát.

Bodonyi Panni

Közel tíz éve foglalkozom illusztrálással és tervezőgrafikával. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen tervezőgrafikusként diplomáztam 2010-ben, majd öt évig éltem Koppenhágában, ahol a mesterdiplomámat is szereztem. A történetek, azt gondolom, kulcsfontosságúak minden ember életében, rajtuk keresztül kommunikálunk, kapcsolódunk egymáshoz és a világhoz. Illusztrátorként abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a legkülönbözőbb történeteket van lehetőségem feldolgozni gyermekkönyv, társasjáték, képregény, vagy éppen bábelőadás formájában.

A vers műfaja különösen közel áll hozzám, hiszen ugyanúgy képekkel operál, rövid, tömör, mégis több rétegű, úgy és ott ragad meg, szinte észre sem veszem, csak hogy valami más lett. A történetek és az irodalom iránti érzékenységet nagy részben Csorba Piroskának köszönhetem, ezért is nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy ez alkalommal vele egy lapra kerülhetek. 

Akciós ár: 1 890 Ft helyett 1 500 Ft
Akció ideje: 2019.01.01 - 2020.12.31
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Akciós termékek

Mesélj rólam!

Mesélj rólam! Akciós ár:
1 890 Ft helyett
1 500 Ft
Új

Kapcsolat

Tel/fax: +36-46/508-775
E-mail: bibor.kiado@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek 8.00 - 12.00