Ragozinka igaz története

Ragozinka igaz története
Értékelés:

Cikkszám: 978-963-9988-89-7

Ragozinka igaz története - Utry Attila Jenő
Miskolc, Bíbor Kiadó, 2014, A/5, ragasztott, 174p
ISBN 978-963-9988-89-7

Fogy ár: 1890.-Ft

Utry Attila Jenő, Miskolc-Hungary, magyar ortodox keresztény író, népművelő, „kultúra-oktató”, a kommunikáció-tudomány doktora, főiskolai docens. A Kelet írócsoport (1973) egyik alapítója. Eddigi irodalmi, közművelődési munkásságát csak a rendszerváltás után ismerték el: Szabó Lőrinc-díjjal, a Magyar Kultúra Lovagja cím és a Népművelésért Díj odaítélésével. Korábbi könyvei minden esetben más-más műfajban jelentek meg, de a feldolgozott témák szinte azonosak. Kereszténység, kultúra, kommunikáció, közösség, jó és a rossz – most itt a Jóisten és a Káinisták – küzdelme a város-, a család-, a szeretet- és a keresztény egység kultúrájáért, az emberi kapcsolatok és a magyar viszonyok jobbrafordulásáért.

Vajon sikerül-e Ragozinkának, a ragozsánoknak (magyarok-szlávok-germánok) szembeszállni az egyetemes gonosszal, a Káinista terroristákkal és megvédeni kulturális örökségüket? Sikerül-e a nagy szkizma negyvenedik nemzedékének, helyreállítani a keresztény Nyugat és Kelet között megbomlott lelki, politikai egyensúlyt?

 

A Szerző meglepő válasszal szolgál regényében.

 

Ragozinka igaz története egy látszólag új (ökumenikus-ökologikus) szemlélet regénye. Igazából pedig globális fenyegetettségünk közepette egy olyan túlélési kísérlet elbeszélése, mely akár sikeres is lehetne, ha választásaink, döntéseink újra egységben állnának cselekedeteinkkel.

Ár: 1 890 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!