MenüBelépek
Bíbor Kiadó könyvkiadó és online könyváruház

Termékkategóriák

Bíbor Kiadó

Tábortüzek mellett a karbidlámpa fényénél

Tábortüzek mellett a karbidlámpa fényénél
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 978-963-9634-90-9

Tábortüzek mellett a karbidlámpa fényénél / Gyurkó Péter - Miskolc, 2009, 104 p. A/5, ragasztott
ISBN 978-963-9634-90-9

Tudom és érzem, hogy amit ebben könyvben leírtam, kicsit szomorú hangvételu, pedig nem így akartam. Ha csak néhány évre emlékeznék vissza, vidámabb és hangulatosabb lehettem volna, de ha összerakom, ami az elmúlt 45-46 évben megtörtént, akkor az összhatáson már nem lehet javítani.
Amikor fölelevenítettem a múltat, próbáltam leírni néhány mosolyt fakasztó, kalandosabb történetet, mert olyanok is voltak. A helyszín nem változott, maradtam most is többnyire a barátoknál, a Bükknél, a barlangoknál.
Mondhatnám azt is, hogy ez volt a tollamban, ezekre a vidám vagy szomorú történetekre emlékszem vissza. Azt hiszem, mások nem nagyon foglalkoznak ezzel, legalább így ez is fennmarad utánunk.
Aki szeret kirándulni, szalonnát sütve üldögélni lobogó tuz mellett, az érti, aki talán a barlangokat is megjárta, és néhány este a tábortuz mellett is üldögélt bort kortyolgatva,
nótázva fent a hegyekben, az érzi is a bükki világot! Remélem, hogy a grafikák kiegészítik a gondolataimat, színesebbé teszik az emlékeimet. Ha ez sikerült, azért a muvészeket illeti köszönet - néhányuk több évtizedet eltöltöttebben a mikrovilágban.
Köszönet érte.

Ár: 1 000 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Kapcsolat

Tel/fax: +36-46/508-775
E-mail: bibor.kiado@gmail.com

Könyvek személyes átvételének helye:
Bíbor Fotólabor
Miskolc, Széchenyi u. 111. fsz.
(Centrum Áruház)

Irodánk nyitvatartása:
Hétfő-Péntek 8.00 - 12.00