MenüBelépek
Bíbor Kiadó könyvkiadó és online könyváruház

Termékkategóriák

Bíbor Kiadó

Natura iuris - Természetjogtan, jogpozitivizmus, magyar jogelmélet

Natura iuris - Természetjogtan, jogpozitivizmus, magyar jogelmélet
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 963-9103-76-4

Natura iuris - Természetjogtan, jogpozitivizmus, magyar jogelmélet / szerk.: Szabó Miklós - Miskolc: Bíbor Kiadó, 2002, 256 p, B/5, kartonált,
(Prudentia Iuris 17.: ISSN 1219-8471)
ISBN 963 9103 76 4

Ez a kötet annak a konferenciának az anyagát tartalmazza, amelyet a Miskolci Egyetem Jogelméleti és Jogszociológia Tanszéke és a Miskolci Akadémiai Bizottság rendezett 2001. október 5-én és 6-án Miskolcon. A konferencia a miskolci jogászképzés megindulásának huszadik évfordulójának évében került megrendezésre, e jubileum előtti tisztelgésként.
A konferencia a kötet alcímében is jelzett témája a Természetjogtan és jogpozitivizmus és a magyar jogelmélet volt. A természetjogi és jogpozivista tanok képezik a jogról való gondolkodás legjelentősebb és leghagyományosabb, alternatív és egymással is rivalizáló értelmezési keretét, szemléleti alapállását. Most, az új évszázad és évezred elején kértük fel barátainkat és kollégáinkat, a magyar jogelmélet vezető oktatóit és kutatóit, hogy vessenek számot azzal: kínálnak-e még termékeny talajt napjaink gondolkodása számára ezek az irányzatok, vagy új utakat kell keresni a továbblépés számára.

Ár: 2 990 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Kiemelt termékek

A titok

A titok Ár: 4 800 Ft
Új

Kapcsolat

Tel/fax: +36-46/320-800
E-mail: bibor.kiado@gmail.com

Könyvek személyes átvételének helye:
Bíbor Fotólabor
Miskolc, Széchenyi u. 111. fsz.
(Centrum Áruház)