Halálom előtt

Halálom előtt
Értékelés:

Cikkszám: 978-615-6387-07-3

Kassai Balázs János - Halálom előtt

Miskolc, Bíbor Kiadó Bt., 2022, egyedi méret 10x15cm, 87p
ISBN 978-615-6387-07-3

Kassai Balázs János vagyok. Miskolcon születtem 1988-ban. Budapesten 2016-ban végeztem el a gyógypedagógia szakot. Jelenleg is gyógypedagógusként dolgozom. Eleinte parasporttal, majd később amatőr zenéléssel foglalkoztam. Ezek után került fokozatosan előtérbe az írás. A
motiváció végtelenül egyszerű: mozgáskorlátozott emberként nagyon megtetszett nekem, hogy írás közben egy történet megalkotásakor a fizikai akadályoknak nincs jelentősége.

A könyv, amit most a kezedbe vettél, minden kétséget kizáróan tartalmaz elemeket az író saját személyiségéből, ám maga a történet és a benne szereplő karakterek teljes egészében a képzelete szüleményei.
A műben a fantasy-irodalomhoz köthető elem alapjául egy Miskolc városának megalapításához kapcsolódó legenda szolgál. Ebből következik, hogy az elképzelt történet Miskolcon játszódik.
Kovács János a harmincas éveiben járó miskolci lakos a város védelme érdekében önként felajánlotta életét a sárkánynak, így halálának időpontja valamikor márciusban lesz. Ez biztos. Már február utolsó napja van. Ez is biztos. János tudja, hogy nem sok ideje van hátra ebben a világban. Vajon mihez kezd? És mi vezérelte abban, hogy eldobja életét? János gondolatmenetének megértésében három nő is a segítségünkre lesz, azért hogy főhősünk lelkének útján könnyebben eligazodhassunk.
Három olyan nő, akikbe János szerelmes volt, vagy még most is az.

Ár: 1 050 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!